Sådan logger du ind på e-boks og Outlook

Samfundet befinder sig midt i en digital tidsalder, og der er kun udsigt til endnu mere digitalisering. For nogle mennesker er det en fest. De er formentlig opvokset med al teknologien og kan let navigere i den. For andre er det derimod besværligt og knapt så intuitivt.

Hvis du hører til den sidste gruppe, har du måske svært ved at gennemskue, hvordan du logger ind på de forskellige platforme. Det er kun helt naturligt. Hvordan skal du også kunne vide det, hvis ingen har fortalt dig det? Læs derfor videre, hvis du gerne vil vide, hvordan du logger ind på e-boks og Outlook.

Sådan logger du ind på e-boks

E-boks er din digitale postkasse. Det er her, hvor du modtager mails fra det offentlige. Det vil med andre ord sige, at de breve, som det offentlige tidligere sendte til din fysiske postkasse, nu er at finde i din e-boks. Derfor er det også essentielt, at du kan finde ud af at logge ind på din e-boks. Hvis ikke du kan logge ind, kan du gå glip af vigtige oplysninger. Det kan blandt andet være:

  • Indkaldelse til behandlinger på sygehuset
  • Optagelse på studier
  • Lønsedler
  • Ændring af sociale ydelser
  • Bøder

Samt meget andet. Hvis du gerne vil have en overskuelig guide til, hvordan du logger på e-boks, kan du finde en her.

Sådan logger du på Outlook

Outlook er et program med mange forskellige funktioner. Blandt andet kan du sende mails via Outlook. Du kan også holde styr på din kalender og dine kontakter. Derudover kan du også organisere opgaver via Outlook. Af alle disse grunde er Outlook også en del af mange virksomheders digitale værktøjer.

Hvis du anvender Outlook på arbejdet, eller i privaten, er det naturligvis essentielt, at du kan logge ind derpå. Ellers kan du ikke benytte dig af de mange funktioner. Hvis du mangler hjælp til at logge ind på Outlook, kan du blot klikke på dette link. Her finder du en grundig guide til, hvordan du kommer ind på din Outlook.

Nu har du mere tid til al det sjove

Når først du har fået styr på, hvordan du logger ind på diverse digitale platforme, har du meget mere tid og overskud. Det kan du blandt andet bruge til at shoppe online. Her finder du alverdens webshops, der har et stort udvalg af forskellige varer.

Inden du køber dig fattig på en webshop, er det altid en god idé at undersøge virksomheden bag. Nogle webshops sælger produkter af høj kvalitet, som de leverer lynhurtigt. De er de bedste webshops.

Men der findes også webshops, hvor produkterne er af knap så høj kvalitet, og leveringstiden er lang. Nogle webshops bliver også drevet af decideret svindlere. De har formentlig slet ikke et varelager. I stedet vil de gerne misbruge dine kortoplysninger. Derfor bør du altid sætte dig ind i, hvilken webshop du køber hos.