Om os

Først og fremmest tusind tak for, at du bruger Matlet.dk og ønsker at læse mere om os.

Matlet.dk er en online matematikbog, hvor du som bruger kan finde brugbar information om matematik på gymnasieniveau (dvs. på C-, B- og A-niveau). Du finder både noter, opgaver, eksempler, videoer, Excel ark m.m. på siden. Alt indholdet er skrevet af enten gymnasielærere eller personer som har haft matematiske fag på universitetet.

Vi har eksisteret siden 2011. Lige siden Matlets grundlæggelse har siden været gratis at benytte, hvilket mange tusinder af studerende har haft stor gavn af. Derudover er hjemmesiden fuldstændig uden reklamer. Vi har som mål at gøre det nemmere for de studerende på de danske gymnasier at lære matematik.

Vi er to unge mænd – Jonathan & Lasse – som står bag Matlet. Den ene af os har haft matematiske fag på universitetet (og kan derfor undervise i matematik på de danske gymnasier), mens den anden har læst til datamatiker. Dette har været det perfekte match for at drive Matlet, da den ene af os står for, at indholdet på siden er korrekt, mens den anden står for selve webdesignet.

Om-Matlet

Vi håber, at du er en vores 3-400 daglige besøgende, som får gavn af siden. Har du spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os på vores kontakt-side.

Matlet
Nybrovej 75
2820 Gentofte
CVR: 37362794