Vil du gerne opnå bedre resultater i matematik?

Nyheder

 

Nyheder

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Min
  • 00Sek
Mere info
»

Nyheder

I takt med stigende efterspørgsel på populære uddannelser stiger begynder flere og flere at opgradere sig via privatundervisning. Metoden er både smart og effektiv, da den tager udgangspunkt i den enkelte studerendes behov.

www.gym-online.dk er en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder eksamensorienteret privatundervisning både på ungdoms- og universitetsniveau.

Socialøkonomisk betyder, at eventuelle overskud fra virksomheden går til et konkret formål. Hos gym-online.dk har vi valgt at bruge de overskydende midler på at udvikle gratis onlinebaserede undervisningsmaterialer som denne matematikbog, herudover kommer snart en online fysik- samt kemibog.

Ideen med gratis online fagbøger er, at det skal være for alle. Hvad end du bor i udlandet, har fuldtidsjob eller på anden vis er forhindret i at møde op i skole hver dag, er der alligevel en mulighed for at tage en uddannelse og supplere med online bøger og opgaver, du kan øve dig på. Du bestemmer selv, hvornår på dagen det passer, for at opnå en bedre forståelse samt bedre resultater til den kommende eksamen.

Hos gym-online.dk tilbydes der også intensive gymnasiale kurser – fx matematik på A-niveau, spansk for øvede samt flere fag er allerede på ve med priser, hvor alle kan være med.

Selve undervisningen foretages udelukkende af erfarne tidligere gymnasielærere, som på pædagogisk vis gennemgår hele pensummet med udgangspunkt i både de skriftlige og mundtlige eksamener, der er tilknyttet det enkelte fag, således at den studerende på kortest tid bliver klar til at levere et godt resultat til eksamen.