Vil du gerne opnå bedre resultater i matematik?

Om os

 

Om os

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Min
  • 00Sek
Mere info
»

Om Matlet

Vi er en gruppe af gymnasielærere i matematik. Vores undervisningserfaring samt de eksisterende læremidler har motiveret os til at udvikle en mere effektiv og helt gratis online matematikbog til både institutioner, lektiecaféer og naturligvis private elever.

Vi har her i vores online matematikbog skånet alle elever for al unødvendig information og forstyrrende elementer som quizzer, blogs, matematikspil, overflødige funktioner og reklamer. Her lærer man udelukkende matematik på den mest effektive måde. Samtlige tekster, animationer samt opgaver med vejledende løsninger er udelukkende udviklet af dygtige adjunkter i matematik.

Matlet.dk er fuld finansieret af www.danskeestates.dk Derfor vil denne online matematikbog og dens indhold altid være helt frit tilgængelig for alle interesserede uden nogen former for registrering eller betaling.

Har du specifikke ønsker om nye emner, ris eller ros, er du velkommen til at skrive til os. Vi vedligeholder løbende matematikbogen og glæder os til at hjælpe dig godt igennem din ungdomsuddannelse.

God arbejdslyst :0

Kontakt os

Har du forslag til nye undervisningsredskaber, animationer, emner, eller andre værdiskabende tiltag i forhold til den daglige undervisning.
Email : kontakt@matlet.dk